Alla loppisar på ett och samma ställe
  • på vägen

Nyheter

Tekniska problem med sidan

Idag blev jag uppmärksammad på att loppiskartan inte fungerade som den ska. Vi hade lite tekniska problem med sidan, men dessa är åtgärdade nu, och det ska fungera som vanligt igen. Hoppas det inte orsakat för mycket problem i loppissökandet.

Hör gärna av er om sidan slutar fungera igen.
inlagd 2015-07-23 00:08
 

Hjälp önskas

Nu när sommarens loppisperiod har dragit igång och vi är många som drar runt på vägarna och besöker loppisar skulle vi önska lite hjälp av er besökare.

Om ni upptäcker att en loppis som ni besökt inte längre existerar eller att de har inaktuella uppgifter så som öppettider eller liknande så skulle vi nog alla uppskatta om vi hjälptes åt med att uppdatera detta.

För att uppdatera en loppis behöver man först bara bli medlem och vara inloggad (att bli medlem är helt gratis). Som inloggad finns det då, på varje loppissida, en länk - "Ändra". Klicka på länken, ändra det som ska ändras och klicka "Spara".

Hoppas ni alla vill hjälpa oss att göra upplevelsen ännu bättre för loppiskartans besökare.

/Rickard
inlagd 2014-07-01 17:49
 

Förbättrad resvägssökning

Vi har nu lagt till möjligheten att söka på resväg vi ytterligare en plats. Nu kan man alltså söka efter t ex alla loppisar inom 5km från resvägen mellan Stockholm och Göteborg, via Karlstad.

Vi hoppas att denna funktion ska bli användbar!
inlagd 2011-10-29 23:39
 

Gilla på Facebook

Nu kan man gilla loppisar på Facebook. På varje loppissida finns de klassiska "Gilla"- och "Skicka"-knapparna som ni kan använda för att rekommendera loppisar till era vänner.
inlagd 2011-09-01 09:55
 

Mobil version av loppiskartan

Nu har vi äntligen gjort klart den mobila versionen av loppiskartan. Det innebär att, när man surfar in på loppiskartan.se från sin mobiltelefon eller surfplatta, så ser man loppiskartan i en version som är bättre anpassad för de mindre skärmarna. Vill man fortfarande se den vanliga versionen kan man enkelt byta till den genom att klicka på länken "Klassisk" längst ner på sidan.

Personligen har jag saknat den funktionaliteten då jag tyckt det varit väldigt svårt att använda loppiskartan ute på vägarna. Hoppas att detta ska gå bättre nu.

Om ni har förslag på vad vi kan göra ännu bättre får ni gärna höra av er till info@loppiskartan.se.
inlagd 2011-09-01 09:52